Petrecere de Revelion 2019

 

 

MENIU REVELION 2019 RESTAURANT DRISTOR

Așa cum v-am obișnuit în fiecare an va invităm să petrecti revelionul alături de noi intr-o atmosfera de neuitat: muzică

 live ,open bar și preparate tradiționale românești pregătite special pentru dumneavoastră.                                

1. ANTREU RECE
ASPIC DE CURCAN
RULADĂ DE CAȘCAVAL CU ȘUNCĂ ȘI ARDEI
RULOU DE MUȘCHI ȚIGĂNESC CU SALATĂ A' LA RUSSE
OUĂ UMPLUTE CU PATE DE RAȚĂ
BUTOIAȘE PROSCIUTTO CRUDO CU PASTĂ DE BRÎNZĂ FINĂ
TARTINE CU SOMON FUME
TOBĂ DE CASĂ 
CANAPELE DE ARDEI GRAS CU PASTĂ DE BRÎNZĂ DE CAPRĂ
CASTEL DE ROȘIE CU SALATĂ DE VINETE
MOZAIC DE MĂSLINE
NUFĂR DE CASTRAVETE

2. ANTREU CALD
FILE DE ȘALĂU PANE CU SOS MEUNIERE SERVIT CU GARNITURĂ DE LEGUME LA CUPTOR

3. FEL PRINCIPAL
MIX DE FRIPTURĂ DE PORC LA CUPTOR ȘI RULADĂ DE CURCAN UMPLUTĂ,
CARTOFI ȚĂRĂNEȘTi PREGĂTIȚI LA CUPTOR CU SALATĂ ASORTATĂ DE MURĂTURI DE CASĂ

4. DESERT
TORT FESTIV- FANTEZIE CU CIOCOLATĂ

5. OPEN BAR
VIN ROȘU: CABERNET DE MURFATLAR 0.75
VIN ALB: CASTEL HUNIADE SAUVIGNON BLANC 0,75
VODKA: ABSOLUT
CAMPARI ORANGE
VODKA ORANGE
WHISKEY: J&B
CREMA DE WHISKEY CAROLANS
MARTINI ALB ȘI ROȘU
GIN TONIC
APĂ PLATA ȘI MINERALĂ
PEPSI,FANTA,SUCURI NATURALE
CAFEA,CAPPUCCINO
ȘAMPANIE

PREȚ: 315 LEI / PERSOANĂ
ORĂ ÎNCEPERE EVENIMENT;  21.00
PROGRAM ARTISTIC: DJ GAAB, PROGRAM DE MUZICĂ UȘOARĂ CU OANA STRATESCU,MUZICĂ POPULARĂ CU MARIANA BARBIERU ȘI PROGRAM DE MUZICĂ GRECEASCĂ CU MIHALIS PARISKOU.
FOC DE ARTIFICII
AVANS 50% LA REZERVARE ȘI DIFERENȚA SE ACHITĂ PÎNĂ LA DATĂ DE 30.12.2018 INCLUSIV
OPEN BAR VALABIL PÎNĂ LA ORA 05.30
REZERVĂRILE SE POT FACE LA TELEFON 0726901843 SAU ÎN INTERIORUL RESTAURANTULUI DIN STRADA DRISTORULUI 121